1-مدیریت کلیه عوامل که در هتل یا رستوران یا تالار با بخش نوشیدنی ها و آماده سازی تهیه و پخش و اجرا از اسقبال تا بدرقه
۲_طراحی متدها و روش های اجرای نوین
۳_نگارش منو غذایی با همراه سر آشپز مجموعه
۴_نظارت به خرید مواد اولیه منو و فرایند تحویل و پخت و آشپزخانه
۵_برآورده محاسبه هزینه ها و تعیین قیمت بروز منو و هزینه خدمات نسبت به تورم بازار به صوزت مستمر
۶_تعیین بودجه خرید برای مراعات و بخش کلی نوشابه غذا
۷_پیش بینی های ایام و مناسبت ها و برنامه ریزی برای آماده سازی سالن ها
۸_نوآوری و ایده پرداری در بخش نوشابه غذا جهت رزرو مجموعه
۹_استخدام میزبان و مهمانداران روزمزد نسبت به حجم مشتریان و مهمان ها
۱٠_تصمیم گیری در خصوص ایده های فروش و تخفیف ها و ترفند های بروز مشتری مداری
۱۱_نظارت کلی بخ رزروها و همکاری مستمر با واحد قراردادها و ارسال آماده سازی و برنامه ریزی مراسمات برای بخش های مختلف اجرایی
۱۲_ایجاد خلاقیت و حس رقابت و سرعت بخشیدن و هدفمند کردن پرسنل
۱۳_انگیزه دادن و آموزش و تربیت کلیه پرسنل زیر مجموعه(تشویق_تنبیه)
۱۴_تمامی مصاحبه های استخدام کارکنان و اعلام نظر
۱۵_برنامه ریزی و ارائه شرح وظایف کلیه مسئولیت های درگیره نوشابه و غذا
۱۶_کنترل کاست. کنترل کلیه فرآیند خرید تا پخت و فروش تمامی وحد های زیر مجموعه
۱۷_بررسی روزانه، هفتگی، ماهیانه فروش و ارائه گزارش کار
۱۸_کنترل حفظ کیفیت و ارزیابی تمامی محصولات و خدمات ارائه شده به مهمان
۱۹_نگارش آیین نامه اضباطی و آیین نامه های بهداشتی محیط و فردی و وضعیت ظاهری و کارکنان
۲٠_بازدید های مستمرانه تمامی بخش های زیر مجموعه و انبارگردانی و کنترل پرتی های مجموعه